Home / Nieuws

Nieuws

Imas doet normaal

Wij zijn trotst mee te hebben mogen werken aan deze bijbel voor dialectrock. Must have voor de liefehebbers!!

Imas ook op Grafische Vakbeurs 2017

 

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart zal Imas wederom aanwezig zijn op deze belangrijke vakbeurs.

 

Naast de bekende productlijnen zullen wij nieuwe mogelijkheden tonen op het gebied van verpakking en productpresentatie. Daarnaast maken wij ruimte vrij om de mogelijkheden van onze webshop www.easymappen.nl op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen!

 

Laat u inspireren en bezoek ons tijdens de Grafische vakbeurs.

 

U vindt Imas Maatwork op stand nummer C114

Openingstijden dagelijks van 13:00 - 21:00 uur

Catering en parkeren gratis!

Imas FSC gecertificeerd!

 

Imas maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De onlangs verworven FSC certificering is hier een belangrijk onderdeel van. Voor gebruikers van door ons geproduceerde producten betekent het de zekerheid van een verantwoorde herkomst van de gebruikte materialen. Voor gecertificeerde collega's betekend samenwerking met Imas dat de keten volledig gesloten kan zijn. Dus, waardevolle kansen voor u en voor ons! 

 

05/10/2016

 

 

Integratie Dibema in Imas Maatw¢rk!

 

De integratie van Dibema bij Imas Maatw¢rk is inmiddels afgerond. Na de jarenlange samenwerking binnen de groep en de naderende pensionering van de oprichter en huidige directeur Dick Bekker, een logische stap naar de toekomst.

 

Dibema is leverancier van kwalitatief hoogwaardige presentatiemiddelen en vormt een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment van Imas Maatw¢rk.

 

Uiteraard kunt u als relatie van Imas blijven rekenen op een ongewijzigde energieke inzet en vakkundig advies!

 

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

13/04/2015

 

Nieuwe producten bij Imas!

 

In ons leveringsprogramma worden 2 mooie producten toegevoegd; de Paperpin en de Promoclip.

 

De Paperpin is geschikt voor het samenbinden van 2 tot ca. 20 vel papier. In combinatie met een bijpassend omslag vormt de glanzend gepolijste Paperpin, bedrukt met uw logo, een stijlvolle en opvallende combinatie. 

 

Naast de Paperpin kunnen wij nu ook de veelzijdige Promoclip leveren. Zowel te bedrukken als te voorzien van een lasergravure. De Promoclip is er ook als extra grote ML clip en zelfs in een XL versie (als moneyclip). Kortom ook voor de kleinere presentatie heeft Imas Maatwørk de juiste middelen in huis!

 

Vanaf dinsdag 10 maart t/m donderdag 12 maart as. vindt u deze en alle andere verrassende mogelijkheden op de stand van Imas Maatwørk tijdens de Grafische Vakbeurs te Gorinchem.

 

Standnummer 215.

 

03/03/2015

 

Imas gaat naar de beurs!

 

Van dinsdag 10 maart t/m donderdag 12 maart as.vindt u Imas Maatwørk op de Grafische Vakbeurs te Gorinchem.

 

Een goede gelegenheid om eens uitgebreid kennis te nemen van de vele mogelijkheden welke Imas u te bieden heeft op het gebied van presentatie in de meest brede zin van het woord. Op onze inspirerende stand zullen wij u verrassen met  de vele mogelijkheden op het gebied van materiaalgebruik en productuitvoeringen. Of het nu gaat om hout, aluminium,  perspex of karton en of het nu gaat om een taalcursus, een bedrijfspresentatie, een bouwproject of een aanbesteding, de betrokken mensen van Imas Maatwørk vinden altijd een passend "jasje" voor uw presentatie.

 

Laat u verrassen en bezoek ons op 1 van de beursdagen. Gratis toegangskaarten kunt u bij ons aanvragen!

 

Imas Maatwørk vindt u op standnummer 215

Openingstijden alle dagen van 12:00 - 21:00 uur

Gratis parkeren en de catering is verzorgd.

 

01/02/2015

 

Overname Achilles Benelux bv

Achilles Benelux bv is per 1 november 2014 overgenomen door Moeskops Holding bv te Bladel. De activiteiten binnen de groep zullen worden samengevoegd met Imas Maatwørk bv te Nieuwegein. Daarmee ontstaat de grootste en meest gevarieerde aanbieder van presentatiemiddelen in de Benelux. Het is een grote stap met positieve gevolgen!

 

De bestaande condities voor alle productgroepen blijven gehandhaafd én vertrouwd blijft het contact, de kwaliteit van onze producten en service. Ron de Jong zal daarom bij Imas Maatwørk bv in Nieuwegein uw contactpersoon blijven.

 

Naast de productie van presentatie-en opbergmiddelen (zoals ringbanden en cassettes) zullen we meer dan ooit kunnen inspelen op uw vraag naar afwijkende formaten, bijzondere materiaalcombinaties en toepassingen van digitale technieken.

Dit alles is een onderdeel van een door beide partijen zorgvuldig voorbereide toekomststrategie, welke vraagt om sterke partners die in staat blijven concurrerend te produceren en te investeren in nieuwe ontwikkelingen. 

 

Wij houden u de komende tijd graag op de hoogte. Voor inspiratie bent u van harte welkom in onze showroom in Nieuwegein.

Wij zien de toekomst en samenwerking met u vol vertrouwen tegemoet! Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

01/11/2014

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
info@imasbv.nl

 

Persoonlijk advies »