Home / Producten / Aluminium flipovermappen

Uw flipover mappen vervaardigt uit aluminium

Uw flipover map vervaardigt uit hoogwaardig aluminium sandwichmateriaal met een kern van onbreekbaar polypropyleen en desgewenst voorzien van uw eigen bedrukking en of gravering. 

Veel variaties mogelijk: met de drukknopsluitingen of magneetsluiting maakt u van deze map in een handomdraai een flip-overmap. Door het mechaniek in de rug van de map te monteren vergemakkelijkt u het omslaan. Presenteren werd nog nooit zo eenvoudig. Flipover mappen worden altijd passend gemaakt voor uw inhoud.

 

Alles is mogelijk..:

  • Zeefdruk of digitale bedrukking
  • Alle denkbare vormen en maten zijn mogelijk
  • Diverse graveer mogelijkheden
  • Zeer uitgebreid assortiment passende accessoires
  • Zeefdruk of digitale bedrukking
  • Altijd passend gemaakt voor uw inhoud
  • Hoogwaardige beschermlaag

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »