Home / Producten / Duoboxen

Uw duobox bedrukt en op maat gemaakt

Bij de duobox heeft u naast een boxgedeelte (doorgaans 15 mm capaciteit) eveneens de mogelijkheid om informatie in te hangen in een ringmechaniek. Deze combinatie is zeer geschikt als projectmap. Dit mechaniek met capaciteit van 10 tot 50 mm wordt op een scharnierende extra flap bovenop het boxgedeelte bevestigd.Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw productinformatie inhangen in het mechaniek, terwijl u de bijbehorende prijslijst of materiaalmonsters bijsluit in het onderliggende boxgedeelte.

 

Alles is mogelijk..:

  • Rechte of ronde rug
  • Uw eigen fullcolour (offset) bedrukking
  • Elastieksluiting
  • Kunststof profielen in kleur
  • Rechte of ronde rug
  • Mechaniek capaciteit van 10 tot 50 mm

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »