Home / Producten / Muismatten

Uw muismat bedrukt en op maat gemaakt

Met uw persoonlijke muismat op maat is uw naam of logo altijd op een perfecte plek zichtbaar. Een muismat op maat is een zeer doeltreffend en functioneel promotieproduct. Samen met u fabriceren wij mousepads in elke gewenste vorm en maat voorzien van uw bedrukking.

De muismatten van Imas Maatwørk worden vervaardigd uit een transparante harde kunststof bovenlaag, die van de onderzijde wordt bedrukt in fullcolour UV offset en wordt afgedekt met een witte zeefdruk achtergrond. Op deze manier is uw bedrukking gegarandeerd goed beschermd.

Afhankelijk van de gewenste uitvoering wordt deze bovenlaag vervolgens voorzien van een antisliplaag, een niet permanent hechtende lijmlaag of zwart foam (kwaliteit EPDM). Het foam is leverbaar in diktes 1,5 en 3,0 mm.

Uitvoeringen:

Standaard mousepad
Vervaardigd op het gangbare formaat van 230 x 200 mm en aan de achterzijde voorzien van 1,5 of 3,0 mm EPDM foam. Wenst u een ander formaat of een geheel eigen stansvorm dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Foto mousepad
Wordt uitgevoerd als een standaard mousepad, nu echter met een slit in het foam op de achterzijde die het mogelijk maak om A6-formaat drukwerk, een foto of een kaart in te steken. Optioneel wordt deze muismat voorzien van een 0,2 mm witte tussenlaag.

Superdunne mousepad
Ideaal als bijsluiter of voor gebruik bij mailings dankzij het zeer geringe gewicht. Ofwel voorzien van een antisliplaag, ofwel van een non-permanent hechtende lijmlaag met siliconenpapier afdekking.

Wisselbeeld mousepad
Door gebruik van lenticulaire folie worden verschillende afbeeldingen zichtbaar wanneer je de muismat kantelt

3-D mousepad
Bij deze mousepads worden verschillende sets data (optisch) achter elkaar geplaatst waardoor een 3 dimensionaal effect ontstaat.

 

Op dezelfde productiewijze vervaardigen wij eveneens producten als:
Bureau onderleggers, Placemats, Baliematten, Onderzetters, Postkaarten (wisselbeeld of 3-D)

 

Alles is mogelijk..:

  • Hoge attentiewaarde
  • Met bedrukking
  • Standaard of op maat gemaakt.

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »