Home / Producten / Presentatie boxen

Uw presentatiebox bedrukt en op maat gemaakt

Afhankelijk van uw inhoud fabriceeren wij presentatieboxen met vulcapaciteiten van 15 mm, 30 mm en 45 mm. De presentatieboxen zijn zeer geschikt voor het opbergen van brochures, tekeningen etc. De toepassing is populair bij projectontwikkelaars, makelaar etc  De 15 mm versie kan brievenbusgeschikt uitgevoerd worden. Dit scheelt aanmerkelijk in de portokosten. Desgewenst leveren wij u eveneens de bijpassende (brievenbusgeschikte) verzenddoos.
De 30 en 45 mm versie kunnen voorzien worden van een kunststof handvat. Op deze manier creëert u uw geheel eigen fullcolour bedrukte promotionele koffer.

 

Boxcovers kunnen naar keuze worden gesloten met klittenband, een elastieksluiting, of een magneetsluiting, zodat uw box altijd goed gesloten blijft.
 

Naast de standaard vulbreedtes kunnen de boxen ook volledig en tot op de mm op maat worden gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Alles is mogelijk..:

  • Vulcapaciteiten van 15 mm, 30 mm en 45 mm
  • Speciale brievenbusgeschikte uitvoering
  • Voorzien van een mechaniek
  • Diverse accessoires zoals een kunststof handvat
  • Vulcapaciteiten van 15 mm, 30 mm en 45 mm
  • Rechte rug of ronde rug
  • Uw eigen fullcolour (offset) bedrukking

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »