Home / Producten / Scharnier doos

Uw scharnier doos verpakking bedrukt en op maat gemaakt

Uw scharnierdoos verpakking wordt altijd precies passend gemaakt voor uw inhoud en al dan niet voorzien van een interieur, bijvoorbeeld een verhoogde bodem, een interieur voor een CD-rom of een schuim interieur voor het veilig opbergen van uw product. De doos wordt primair vervaardigd uit massief karton omplakt met uw offset drukwerk en voorzien van laminering.

Uw inhoud bepaalt de maat van de doos. 

 

Alles is mogelijk..:

  • Binnenzijde wit zwart of bedrukt
  • Enkellaags karton
  • Naast karton ook aluminium en polypropyleen
  • Binnenzijde wit zwart of bedrukt
  • Voorzien van beschermende laminering

Offerte aanvragen:

U kunt uw offerte mailen naar verkoop@moeskopsgrafisch.nl
Uw offerte wordt opgepakt door onze verkoop afdeling bij Moeskops Grafisch, we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

Update over Imas Maatwørk

Imas Maatwørk was uw vertrouwde partner, jarenlang fungeerde Imas succesvol als zelfstandig verkoopkantoor binnen de Moeskops groep.

Binnen de groep hebben wij besloten om onder één sterk merk 'Moeskops Grafisch' samen verder te gaan. Dit houdt in dat alle activiteiten van Imas Maatwørk voortaan vanuit onze hoofd– en productielocatie in Hapert zullen plaatsvinden.

Dit houdt in dat er een aantal contactgegeven wijzigen, waarvan we u vragen deze intern aan te passen. Voor aanvragen van offertes en algemene vragen kan u terecht bij onze collega’s via het e-mailadres: verkoop@moeskopsgrafisch.nl Op het moment dat u een vraag het over een lopende order kan dit via het e-mailadres: order@moeskopsgrafisch.nl

Heeft u meer vragen zijn of wilt u overleggen? Bel of mail ons gerust! Wij blijven u ook in de toekomt graag helpen!

Persoonlijk advies

 

Wij helpen u graag!

+ 31(0)30 686 92 10  
verkoop@moeskopsgrafisch.nl

 

Persoonlijk advies »